AKTUELLT

På eftermiddagarna 13.00 - 18.00 har vi café dit alla kan komma och fika eller äta en smörgås. Allt bröd är hembakat. Välkommen att fika juli månad utJust nu är sommaren fantastisk på Körningsgården. Vi har hittills haft en mycket fin juli månad med många övernattande gäster som trivs bra i detta vackra hus med den fantastiska utsikten. Välkommen att boka boende hos oss juli månad ut.Birgit Dahlgren som drev pensionatet i 40 år var initiativtagare till den årligt återkommande och välbesökta Konstrundan. Den infaller varje pingsthelg. Detta år kommer Konstrundan genomföras digitalt.

​För mer info se: http://nordingrakonstrunda.se/ 


​Körningsgården kommer att hålla öppet 30-31 maj för kaffeservering, huvudsakligen utomhus. Vi kommer att följa Folkhälsomyndighetens restriktioner. Vi kommer också erbjuda hembakt fikabröd, smörgåsar och kaffe!


Under dessa dagar och i sommar kommer lokala utställare finnas på Körningsgården. Patrick Melander ställer ut sina fotografier med vackra bilder över Nordingrå och Arnold Kjellberg kommer att ställa ut sina tavlor.

Välkommen!News

Contact us
Address: Körning 122, 870 30 Nordingrå
Phone: +4670-297 31 01
Email: info@korningsgarden.se
  • Körningsgården facebooksida
  • Körningsgården instagram
Summercafé in july

In the afternoons from 12.30 - 5.30 pm the farm café is open where everyone is welcome...

Nordingrå art tour

Birgit Dahlgren took the initiative to start the yearly art tour which has been highly frequented...

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now